Lees meer

Klik om meer te lezen over onze B&B

Ga verder

Zorghotel Vlieland

Zorghotel Vlieland

Zorghotel op Vlieland

Onze B&B Bed and Breakfast (B en B) op Vlieland is de enige bed and breakfast (B&B, B en B) met een flink aantal kamers dat doet denken aan een zorghotel op Vlieland.

Op Vlieland is er niet echt een Zorghotel. Onze gezellige Bed and Breakfast op Vlieland heeft twee rolstoeltoegankelijke kamers op de beneden etage. Van ons rolstoeltoegankelijk hotel wordt daarom vaak gebruik gemaakt door gasten met een rolstoel. Ook kunnen we via ons zorgcentrum eventuele hulpmiddelen huren , zoals bedverhogers, wc verhogers met armleuningen en beugels aan de wand. Als u van onze kamers gebruik wilt maken kunt u het beste even met ons bellen over de mogelijkheden. Want iedereen verdient het om eens op Vlieland te kunnen logeren en wij willen daar alles aan doen om dit mogelijk te maken. Daartoe werken we samen met de "Braam", een zorgverlener op Vlieland.

De voordelige zorghotel Vlieland prijzen voor het slapen met ontbijt zijn bij ons inclusief het maken van een gratis lunchpakket.
Ook is koffie en thee de hele dag gratis tijdens uw verblijf in ons "zorghotel op Vlieland".

Onze gezellige zorghotel op Vlieland biedt u het hele jaar rust en ruimte. Er is voor ieder wat wils bij zorghotel Vlieland.  Zorghotel Vlieland in het gezellig dorp Oost-Vlieland waar ons zorghotel Vlieland gelegen is ligt vlakbij de vuurtoren, 50 meter van de waddenzee en op loopafstand van het prachtige Noordzeestrand.
Als u kiest voor zorghotel  Vlieland Torenzicht dan zult u versteld  staan van de gezellige sfeer bij zorghotel Vlieland.

Meer informatie over onze zorghotel op Vlieland vindt u via de link <B&B op Vlieland> boven aan de pagina.