Lees meer

Klik om meer te lezen over onze B&B

Ga verder

Yoga op Vlieland

Yoga op Vlieland

Yoga op Vlieland

Yoga en Vlieland, het lijkt bij elkaar te horen! Want waar kun je nu meer genieten van yoga, dan op dit prachtige waddeneiland Vlieland. Auto-arm, rust, zee, strand, wind, bos en polders.... Vlieland biedt het allemaal. En daarbij...YOGA.

Regelmatig biedt IslandYoga-Vlieland een yoga weekend aan op Vlieland, ondermeer incombinatie met overnachten in "Torenzicht". Kleinschalig, tussen de 4 en 10 personen, dus met veel aandacht. Houd voor Yoga op Vlieland data onze site in de gaten.

Yoga en Vlieland, het lijkt bij elkaar te horen! Want waar kun je nu meer genieten van yoga, dan op dit prachtige waddeneiland Vlieland. Auto-arm, rust, zee, strand, wind, bos en polders.... Vlieland biedt het allemaal. En daarbij...WADDENYOGA.

Regelmatig biedt IslandYoga-Vlieland een waddenyoga weekend aan op Vlieland, ondermeer incombinatie met overnachten in "Torenzicht". Kleinschalig, tussen de 4 en 10 personen, dus met veel aandacht. Houd voor data onze site in de gaten.

 

WaddenYoga Vlieland, WaddenYoga op Vlieland, WaddenYoga weekend op Vlieland, WaddenYoga is Vlieland, WaddenYoga in Vlieland, waddenyoga, wadden hathayoga op vlieland, wadden poweryoga op vlieland