Lees meer

Klik om meer te lezen over onze B&B

Ga verder

Rolstoeltoegankelijk Hotel Vlieland

Rolstoeltoegankelijk hotel op Vlieland

Onze B&B Bed and Breakfast (B en B) op Vlieland is de enige bed and breakfast (B&B, B en B) met een flink aantal kamers dat doet denken aan een rolstoeltoegankelijk hotel op Vlieland.

Op Vlieland is er niet echt een Rolstoeltoegankelijk hotel. Onze gezellige Bed and Breakfast op Vlieland heeft twee rolstoeltoegankelijke kamers op de beneden etage. Van ons rolstoeltoegankelijk hotel wordt daarom vaak gebruik gemaakt door gasten met een rolstoel. Ook kunnen we via ons zorgcentrum eventuele hulpmiddelen huren , zoals bedverhogers, wc verhogers met armleuningen en beugels aan de wand. Als u van onze kamers gebruik wilt maken kunt u het beste even met ons bellen over de mogelijkheden. Want iedereen verdient het om eens op Vlieland te kunnen logeren en wij willen daar alles aan doen om dit mogelijk te maken. Daartoe werken we samen met de "Braam", een zorgverlener op Vlieland.

De voordelige rolstoeltoegankelijk hotel Vlieland prijzen voor het slapen met ontbijt zijn bij ons inclusief het maken van een gratis lunchpakket. Ook is koffie en thee de hele dag gratis tijdens uw verblijf in ons "rolstoeltoegankelijk hotel op Vlieland".

Onze gezellige rolstoeltoegankelijk hotel op Vlieland biedt u het hele jaar rust en ruimte. Er is voor ieder wat wils bij rolstoeltoegankelijk hotel Vlieland.  Rolstoeltoegankelijk hotel Vlieland in het gezellig dorp Oost-Vlieland waar ons rolstoeltoegankelijk hotel Vlieland gelegen is ligt vlakbij de vuurtoren, 50 meter van de waddenzee en op loopafstand van het prachtige Noordzeestrand. Als u kiest voor rolstoeltoegankelijk hotel  Vlieland Torenzicht dan zult u versteld  staan van de gezellige sfeer bij rolstoeltoegankelijk hotel Vlieland.

Meer informatie over onze rolstoeltoegankelijk hotel op Vlieland vindt u via de link <B&B op Vlieland> boven aan de pagina.