Tips en leuke links

VLIELAND is één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden en kenmerkt zich met name door het uitgesproken rustige karakter. Het eiland heeft één dorp en het landschap bestaat uit duingebied, strand en relatief veel bos. Eenmaal op het eiland gearriveerd, zult u aangenaam verrast worden door de ruimte, de rust, de schone lucht, prachtige natuurschoon en het gebrek aan jachtig autoverkeer. Vlieland is een eiland zonder mondain vermaak, hoewel er voldoende uitgaansgelegenheden zijn.
Om op Vlieland te komen, neemt u de boot vanaf Harlingen. De bootreis – al een belevenis op zich – voert u tevens over de Noordzee. Vlieland is hierin uniek.

Fietsen en wandelen staan centraal. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het museum ‘Trompshuys’, ‘Bezoekerscentrum de Noordwester’ en het filmhuis ‘Podium Vlieland’. Tevens beschikt het eiland over zwembad/sportcomplex ‘Flidunen’ en een tennisbaan. Er zijn outdoor-activiteiten als zeehondentochten, yoga op het strand, paardrijden of (kite)surfen zijn kenmerkend voor Vlieland. Een rit met de Vliehors Expres is een absolute aanrader voor jong en Oud.

Op Camping Stortemelk wordt in de zomermaanden ontzettend veel georganiseerd voor alle leeftijden. Spellen in het bos of strand, een kinderverhaal in de duinen of wisselende muziekoptredens. Houdt u ook de agenda in de gaten van de VVV?

Groepsaccommodaties
Trouwen
Bedrijfsevenementen
Reizen
Vakantiewoningen
Fietsvakanties
Vakanties
Eilanden
Vakantieverblijven
Vlieland
BedenBreakfast site
Vakantie op de wadden
Er op uit in eigen land
Bedandbreakfast Nederland
Bedandbreakfast Europe 
Trouwen op Vlieland –
Fotografe Caroline

Leuke Bed and Breakfast in Noord Holland
Torenzicht bed and breakfast site
www.nederlandlastminutes.nl
www.nederland-vakantie.nu
www.lastminutesvakantiehuizen.nl
www.bed-and-breakfast.nl
www.a-vakanties.nl
www.bed-and-breakfast-vlieland.nl
www.kortverblijf.nl
www.spirituelereizen.nl
www.bedandbreakfastboeken.nl