Korting op Appartement "De Toren"

Boek ons 2 persoons vier sterren appartement "De Toren" per week (vr/vr of ma/ma)

€ 200,- per week of weekend

Toeristenbelasting 1,70 pppn. (tarief 2018)

Geldig in de periode (mits beschikbaarheid):

30 okt. 2017 - 2 maart 2018

 

boeknu

 


Paas pelgrimage

Van donderdag 29 maart tot en met maandag 2 april 2018 wordt er –bij voldoende deelname- voor de derde keer een Paaspelgrimage op Vlieland gehouden.

De paasperiode is een bijzondere tijd, helemaal als je die met anderen doorbrengt op het mooie eiland Vlieland en dat doet als pelgrim, stap voor stap, van dag tot dag.
Het autoluwe Vlieland, met zijn prachtige zeventiende-eeuwse kerk, is dé plek voor stilte, wandelingen, gesprekken en de rituelen waarmee we van Witte Donderdag naar Pasen gaan. Tijdens de Pelgrimage worden er vieringen gehouden, maar er is ook tijd voor uzelf. Daarnaast worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals film, samen eten, meditatie en het bewust worden van wat pelgrimeren is. Er is ook aandacht voor kunst en uiteraard veel contact met de natuur.

Er kunnen maximaal dertig deelnemers mee. De begeleiding is in handen van Frans Weeda, predikant op Vlieland. Een aantal eilanders zal de groep pelgrims graag wegwijs maken en/of op onderdelen meedoen.

Wanneer:
• Van donderdag 29 maart tot en met maandag 2 april 2018
Prijs:
• € 299,-. Dit is inclusief 4x overnachting in B&B Torenzicht * 4x ontbijt * 4x lunchpakket * 3x diner. En exclusief: 1x diner * reiskosten naar Harlingen * boot naar Vlieland (www.rederij-doeksen.nl). Let op: mocht u een tweepersoonskamer voor u alleen willen, dan geldt een meerprijs van €100.

Inschrijving: Stuur een mail met uw adresgegevens naar Piety de Boer (deboerpiety@gmail.com). 
Meer informatie: Frans Weeda, tel. 0562-850518, fhweeda@home.nl