Reserveren

achternaam
voornaam
e-mail
telefoonnummer
straatnaam
huisnummer

Bel & boek: 0562-451428

B&B Torenzicht  

Dr Deen Vlieland

Dr Deen Vlieland

De inmiddels bekende serie Dr Deen Vlieland, waarin Monique van de Ven Dr Deen speelt is opgenomen op Vlieland. Deze Dr Deen serie is gebaseerd op de echte Dr Deen, die tot enkele jaren geleden dokter op Vlieland was. Hij was een echte ouderwetse dorps dokter, die altijd klaar stond voor mens en dier. Want naast een praktijk voor inwoners van Vlieland en gasten (zo'n 8000 gemiddeld per dag) vervulde Dr Deen ook de functie "dierenarts". Ook was hij "Therapeut, Psycholoog etc" voor de bevolking. Want andere voorzieningen zijn er niet. Inmiddels is Dr Deen gestopt om gezondheids redenen en vervangen door 2 nieuwe artsen.

Wijzelf zijn door Dr Deen getrouwd in 2006, want Dr Deen was ook nog "buitengewoon ambtenaar in de burgelijke stand".
Zo gaat dat op een eiland.

Tekst van Omroep Max:
Met trots kondigt MAX haar eerste dramaserie Dokter Deen aan, met in de hoofdrol Monique van de Ven. De serie speelt zich af op het waddeneiland Vlieland.
Monique van de Ven speelt de huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts nog veel meer betekent voor de inwoners van het eiland. Zij heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren.
Het leven op het eiland is een unieke wereld, totaal anders dan het leven op het vasteland.  Maria Deen is de rots in de branding waar de eilandbewoners en bezoekers voor raad en daad naar toe gaan. Maria komt vaak voor moeilijke keuzes te staan. Voor noodgevallen is er aan de wal een helikopter, maar die is niet altijd op tijd of kan helemaal niet komen.
Maria moet dan ook regelmatig alles doen wat in haar macht ligt om levens te redden.  In de aanloop naar de start van de dramaserie volgen wij de makers achter schermen in hun zoektocht naar de dochter van dokter Deen in´Op de set bij Dokter Deen´.

Nieuwsgierig geworden? Helaas niet alle afleveringen kunnen zien?
Niet getreurd, alle afleveringen van seizoen 1 zijn terug te bekijken! Klik hier voor de gemiste uitzendingen van Dokter Deen.
Wilt u alle 10 afleveringen liever in eigen bezit? Exclusief bij Omroep MAX is de DVD-BOX met alle afleveringen van de succesvolle dramaserie Dokter Deen nu te reserveren!

Lees verder