Reserveren

achternaam
voornaam
e-mail
telefoonnummer
straatnaam
huisnummer

Bel & boek: 0562-451428

B&B Torenzicht  


Wandelen op Vlieland

Wandelen op Vlieland

Op Vlieland kun je heerlijk wandelen. Ook in combinatie met het wandelen van het Waddenpad op Vlieland. Via eiland-hop arrangementen of gewoon zelf georganiseerd kun je het bekende waddenpad lopen via een organisatie (zoals het SNP) of gewoon lekker zelf uitgestippeld. Wandelen op Vlieland geeft u vele mogelijkheden om te genieten. Het verkennen van het dorp Oost-Vlieland, met haar rijke historie, is daarvoor een goed begin.

Zodra u het dorp verlaat, bent u te gast bij Staatsbosbeheer. Met uitzondering van het dorp en de Vliehors heeft Staatsbosbeheer de zorg voor het behoud en beheer van alle bossen en natuurterreinen op het eiland. Als wandelaar op Vlieland bevindt u zich in een unieke situatie. Van 1 augustus tot 15 maart mag u bijna overal wandelen waar u maar wilt. Waar kan dat nog tegenwoordig?

Overnachten kan prima in B&B Torenzicht op Vlieland. Ook voor een enkele nacht kun je hier terecht (veel hotels eisen minimaal een overnachting van 2 nachten).

Vele wandelaars, bijvoorbeeld via het SNP, gingen u voor en zijn tevreden over de accommodatie en de service. Bekijk maar eens het gastenbook of zoek Torenzicht op via Zoover.

 

 
Lees verder