Reserveren

achternaam
voornaam
e-mail
telefoonnummer
straatnaam
huisnummer

Bel & boek: 0562-451428

B&B Torenzicht  


Fietsen op Vlieland

Fietsen op Vlieland

Op de fietsVlieland heeft een uitgebreid net van fietspaden. Deze met schelpen verharde paden bieden u een prachtige gelegenheid om vele plaatsen op het eiland te leren kennen op de fiets. Het bos rond Oost-Vlieland is doorsneden met fiets paden. Als u op ontdekkingsreis gaat op de fiets kunt u alle schakeringen die in het bos op Vlieland voorkomen goed bekijken. Fietsen op Vlieland.

Wilt u Waddeneiland Vlieland op een sportieve doch ontspannen manier ontdekken? Reserveer dan het Fietsen op Vlieland arrangement bij ons: voor enkele euro's per dag huurt u een mooie fiets met versnellingen.

De lage prijs van het Fietsen op Vlieland-arrangement is gebaseerd op het feit dat we in het groot fietsen inhuren.
Bij het Fietsen op Vlieland-arrangement krijgt u voor een kleine meerprijs dus heel veel meer te zien van het eiland.

 

 

 

fietsen op vlieland

 

Overheersend zijn de bossen met Oostenrijkse en Corsicaanse dennen. Fietsen op Vlieland in de nattere delen werden ooit sitkasparren en elzen geplant. Let u eens op de loofbomen in het bos als u fietsen op Vlieland , waaronder de eik, berk, esdoorn en eerder genoemde els. U zult zien dat het bos door deze aanplant een mooi afwisselend aanzien heeft gekregen.

Buiten het bos leiden de meeste fietspaden door de duinen fietsen op Vlieland. De duinen kunnen nogal steil zijn op de fiets fietsen op Vlieland zodat u soms flink op de pedalen moet staan! Weet u dat het Vuurboetsduin met zijn 45 meter boven NAP het hoogste duin in het Waddengebied is? Het duin af fietsen gaat een stuk makkelijker en sneller. Soms wel eens te snel! Dus past u goed op uzelf en mede-fietspadgebruiker.

Bij Torenzicht kunt u goed en goedkoop overnachten fietsen op Vlieland
Het is bij vele fietsen op Vlieland al een bekende B&B geworden in de loop der jaren.

Lees verder